Doe mee aan de grote lenteschoonmaak 2020 !

Ook in 2020 is er de Grote Lenteschoonmaak!  Duizenden vrijwilligers steken in de periode  van 21 maart tot 5 april 2020 de handen uit de mouwen om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen.  Wil je als inwoner van Heist-op-den-Berg of samen met je vereniging mee zorgen voor een aangename, mooie omgeving? Contacteer dan het team Milieu van het Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg voor opruimmateriaal (zakken, handschoenen, grijpers, fluohesjes) of bestel gratis materiaal via de webshop van Mooimakers op https://mooimakers.be/webwinkel.  Reken bij online bestelling op 3 weken levertijd.  Team Milieu bekijkt eveneens of er overlap is met andere opruimacties. Maak tijdig de nodige afspraken met team Milieu inzake de ophaling van de volle zakken met zwerfvuil. Wie zo de smaak te pakken krijgt, kan zich als groene peter of meter opgeven.  In onze gemeente zijn reeds 85 vrijwilligers actief die in hun buurt zwerfvuil opruimen!  Je kan volledig vrijblijvend langskomen voor een gesprek en beslist zelf hoelang je een engagement wil aangaan. Meer info: Team Milieu, Leopoldlei 40, Heist-op-den-Berg, 015 23 74 00, milieu@heist-op-den-berg.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: