COVID-19

Beste leden , ouders en sympathisanten , ten gevolge van nieuwe ontwikkelingen van het corona-virus ( COVID-19) en de nieuwe opgelegde maatregelen zijn er , om te beginnen , tot en met 31 maart 2020 GEEN trainingen meer en geen wedstrijden . Ook de geplande vriendjesdagen en initiatie-trainingen zijn hierdoor uitgesteld tot een nog later te bepalen datum . Alle evenementen gepland na 01 april 2020 zullen beoordeeld worden of ze kunnen doorgaan op basis van de tegen dan genomen maatregelen . Wij zullen u via deze weg en onze Facebookpagina op de hoogte brengen van de beslissingen aangaande de events na 01 april . Meer info kan je ook op de site van sport Vlaanderen en de website van de overheid vinden omtrent dit virus en de genomen maatregelen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: