Challenge

Beste sportievelingen , naar aanleiding van de huidige crisis en het hierdoor ook stoppen van alle trainingen en wedstrijden , hebben wij eens op zoek gegaan om alsnog te kunnen trainen en uw conditie op peil te houden . Wel is waar niet op het veld samen maar in een vorm van “train @ home” , hierbij dagen we u uit om het trainingsschema dat je terug vind op de volgende youtube-link uit te voeren EN te filmen . Het filmpje zet je dan op onze facebook pagina . Probeer het eens , voor de beste ploeg hebben we een verrassing in petto .

Sportieve groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: