UPDATE COVID-19

Beste sportievelingen , we hebben net vernomen dat de KBVB en L-V-L besloten hebben om alle wedstrijden verder op te schorten tot 30 april 2020, er worden dus GEEN wedstrijden gespeeld tot die datum . Natuurlijk wordt alles nauwlettend opgevolgd en beoordeeld op basis van de huidige crisis en zijn evolutie . Meer info kan u terug vinden op hun website , natuurlijk houden wij u ook op de hoogte indien er nieuwe berichtgevingen zijn . Wij hopen samen met u dat deze crisis snel voorbij zal zijn en er weer kan gesport worden naar hartenlust . Hiervoor vragen wij u ook om nauwlettend de richtlijnen van de overheid op te volgen zodat dit alles snel opgelost is .KEEP IT SAFE !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: