stopzetting seizoen 2019-2020

Naar aanleiding van een net binnengelopen bericht , en wij u beloofd hebben om op de hoogte te houden , is zonet besloten door de voetbalbond om alle amateurwedstrijden definitief stop te zetten . Dit houd in dat de eerste in rang nu ook de winnaar is van het seizoen . meer info op de site van de voetbalbond . https://www.rbfa.be/nl/nieuws/jeugd-en-amateurcompetities-definitief-stopgezet

Wij hopen natuurlijk dat er vroeg of laat ( liever vroeg ) toch nog een optie is om terug te trainen en alsnog een einde seizoenenvent te organiseren . hierover natuurlijk meer info ten gepaste tijd .

Het paas ontbijt zal ook niet kunnen doorgaan in de huidige vorm en datum , ook hierover later meer info . #blijfinuwkot #staysafe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: