AANDACHT !

Beste leden , ouders en supporters , daar het seizoen ten einde is en we ook niet willen stilzitten gaat er vanaf volgende week werken uitgevoerd worden op het plein . Het gras wordt opnieuw ingezaaid en hierbij willen wij u beleefd vragen on NIET het plein te betreden . Er wordt een afbakening voorzien , RESPECTEER deze , dit komt ons allen ten goede voor het volgende seizoen . Met dank , het bestuur KVC Booischot .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: