Buiten speeldag

Hopelijk zijn jullie allemaal OK. Binnen ons team proberen we momenteel eveneens onze rol op te nemen op een heel andere manier. Normaal gezien zou op woensdag 22 april onze jaarlijkse buitenspeeldag doorgaan, maar Covid-19 heeft ervoor gezorgd dat in heel wat berichtgeving allerlei evenementen en activiteiten werden geannuleerd. Omdat wij dat met de buitenspeeldag niet wilden doen zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Uiteraard met respect voor de genomen maatregelen.

Team Sport en Jeugd vindt de boodschap, namelijk kinderen aanzetten tot meer buitenspelen, achter deze hele buitenspeeldag nog steeds van toepassing, ook in deze tijden van Corona.

Daarom gaat onze buitenspeeldag wel door. We dopen hem om tot een grote buitenspeeldag één-tegen-allen waarbij alle kinderen uit Heist en omstreken het opnemen tegen team Sport en Jeugd. Slagen ze erin om alle missies samen, maar elk vanuit hun eigen kot, tot een goed einde te brengen onder toeziend oog van de strenge, maar rechtvaardige jury van Sport en Jeugd. Dat weten we pas op vrijdag 22 april na afloop va deze buitenspeeldag!  Je kan aansluiten tussen 13 en 17 uur wanneer je wil en ook weer “vertrekken” wanneer je wil. Jullie doen toch ook mee?

Hoe kan je deelnemen?

  • Like de facebookpagina van Sport en Jeugd Heist
  • Noteer woensdag 22 april tussen 13 tot 17 uur zeker op jullie dagplanning.
Heistse sportverenigingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: