voorbereiding nieuw seizoen

beste leden , ouders , supporters en vooral bezoekers , gezien het seizoen al enige tijd plat ligt en wij ook niet gemaakt zijn om niets te doen, zijn we achter de schermen al volop aan het dromen van het nieuwe seizoen . Alle voorbereidingen zijn stilletjes aan terug op gang aan het komen , net als bedenking en voorbereiding van nieuwe actie’s . Wij hopen , samen met u , dat alles weer op gang kan komen , wel te verstaan met de nodige voorzichtigheid .

Bij deze zin we dan ook naar uitbreiding van onze jeugdspelers . Als u iemand kent die graag voetbalt in een familiale en warme sfeer , graag plezier maakt is altijd welkom . Aanmelden kan via onze site via het contact-formulier , of rechtstreeks via mail terug te vinden op de flyer .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: