Eerste training is een feit !!

Eindelijk zover , onze eerste , weliswaar testtraining , training is een feit . Onze knappe koppen van U10 mochten de spits afbijten en hebben de proef doorstaan, alles is verlopen naar wens en planning . De training was volledig als vooropgesteld en dus coronaproof ! Dank aan de ouders en spelers om alles nauwlettend opgevolgd hebben en natuurlijk ook een dikke dank u voor de begeleiders die alles in goede banen hebben geleid . Hierbij een paar impressies van het verloop , meer foto’s kan u terugvinden in onze galerij. Op naar de nieuwe trainingen !! #w_r_Bussot #Staysafe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: