Bedankt

Hierbij willen we eens iedereen in de picture zetten voor hun bijdrage , groot en klein , om de eerste week COVID training tot een goed einde te brengen , dank aan de trainers om de lessen zo aan te passen dat alles mogelijk was om te trainen op een veilige manier , en dank aan de medewerkers voor het begeleiden en een oogje in het zeil te houden van het verloop en de hygiënische regels op te volgen . Hierbij zouden we graag 2 mensen vooral in het licht zetten namelijk Jos en Benny , BEDANKT !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: