GESPOT

Ook onze opstart is duidelijk niet onopvallend voorbij gegaan . Op de Facebook pagina van Voetbal Vlaanderen staan we er tussen met 2 foto’s , een duidelijke erkenning van het harde werk van de medewerkers , trainers en vrijwilligers die dit alles mogelijk maakten en alles in goede banen leidde(n) . Na de eerste volledige week training van alle jeugdploegen was het duidelijk dat onze jeugd heel enthousiast waren om elkaar weer te zien en natuurlijk om weer eens te kunnen voetballen. Natuurlijk is het nog niet gedaan en trainen we nog door tot einde van deze maand , laatste training is op 26/06, waarna onze trainers een verdiende “rust” krijgen tot augustus , mits er natuurlijk geen veranderingen van de situatie , om er dan weer eens ten volle tegenaan te gaan !!

dames ook welkom !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: